10. desember 2005

grevling


Grevling, meles meles på latin, et kraftig bygd mårdyr som har fanget min oppmerksonhet. Den spiser vist for det meste meitemark, men har merkelignok en muskuløs kropp, lange klør, skarpe tenner og et seigt og løst skinn som gjør den vanskelig for dyr å angripe uten å selv bli bitt. I Europa er det funnet grevling på opptil 30 kg. Den har et karakteristisk utsende som gjør at den vanskelig kan forveksles med noen annen art.

Dette var kun rene fakta, men senere skal vi gripe tak i all mystikken omkring dette fasinerende dyret fra de dype skoger.

7. desember 2005

en ny dag

En ny dag med nye muligheter...til å irritere seg over fiolinen til 30 mill. Jeg skjønner at fiolinen er gammel og spesiell, men hva gjør en fiolin så spesiell? Spiller den av seg selv? Er lyden 30 mill ganger finere enn en vanlig fiolin? Jeg tror nesten jeg synes det er usmakelig å ha en så dyr fiolin.

hvorfor???

Klokken er snart 1 om natten og jeg får ikke sove. Jeg skal tidlig opp i morgen, men det er en ting som virkelig plager meg. Før i dag så jeg et tv-program om Arve Tellefsen. Han har vist en fiolin som koster 30 mill. Hvorfor i all verden har han det? Hvorfor?

6. desember 2005

en start om ikke annet

Jeg vet ikke hva dette er starten på. Høy feber har drevet meg til dette og med feber gjør man jo så mye rart. Med dette erklærer jeg bloggen for satt!