7. desember 2006

skikkelig morro, enkelt og greit

Det er fint å se små amerikanske barn som får leke seg med maskingevær. Våpen laget for å drepe så effektiv som mulig kan være kjempe gøy! Det handler om å lære dem gleden ved å tømme et helt magasin ut i løse lufta, bare for morro liksom. De får kjenne hvor mektig og udødelig man føler seg så lenge man har et kraftig automatvåpen i hendene. Du trenger ikke være hverken pen eller populær, maskinpistolen er alltid din venn, den kan få dem til å forstå. Vi er jo alle enige i at dette er en sund og trivelig familie aktivitet, noe barn og foreldrene kan ha glede av sammen. De aller minste får kanskje lov til å holde patronbeltet for pappa, slik at skuddene mates jevnt og fint inn i maskingeværet når han skyter. Når barna blir litt eldre, kanskje til 7års dagen, kan de få sitt eget lille automatvåpen de kan plaffe løs med. De kommer jo tross alt i alle størrelser. Nei, ikke skjønner jeg hvorfor elever som mobbes kommer tilbake til skolen og skyter alle rundt seg.

6. desember 2006

hovedrett og dessert

En hval dør. Den slepes ut fra land og forskere opplever noe veldig spesielt da flere enorme hvithaier kommer til og har en spise orgie uten like på hval kadaveret. Etter flere timer, når haiene har spist seg fra sans og samling, og nesten gjort ende på 12 tonn hvalbiff skjer noe merkelig. Det viser seg at det er tid for dessert og en helt annen type orgie.

5. desember 2006

du også, avslørt

Enda en snik maler (antydet med rødt), men denne gangen utspekulert nok til å bruke stige. Tenk å forstyrre folk kl 12 om morgenen på denne måten.

4. desember 2006

avslørt

Og til den polske maleren (antydet med rødt) som tror han kan snike seg bort til soveromsvinduet vårt og snikmale tidlig om morgenen vil jeg bare si: avslørt!

3. desember 2006

gøy på landet

Leksikonet forteller oss følgende...

"Karsk (kaffekarsk, kaffedoktor) er en cocktail laget av sprit (vanligvis hjemmebrent) og kaffe. Det er en tradisjonell norsk drikk som er mest utbredt i trøndelagsfylkene og nordover. Karsk er mest populært i bygder og tettsteder, men drikkes også av byfolk. Karsk drikkes også i Sverige, hvor den kalles kask eller kaffekask"

...og enda lenger utenfor Sverige kalles det...