13. mai 2006

testing testing...

Og så må sigarene testes!

Noen er bare grådige...

for de som trodde tape var ut

Har du katt? Har du tape?

Hva venter du på?

12. mai 2006

joy of tech

Mac-geek humor: Joy of tech. Last ned widget`en her og få nyeste stripen hver dag.

9. mai 2006

loggbok - spesialstyrke 33, oppdragnr sp3x, dag 03

Oppdrag på Union Aerospace Science, Mars, dag 03

Har truffet grupper med sivilister sporadisk på min vei nedover. Her ser man tydelig hvordan anlegget har utviklet seg. Konstruksjonene er eldre og både luftkvaliteten og oppvarmingen dårligere. Har holdt kontakten med hovedkvarteret over radio.

Ser ut som det er lenger til destinasjonen min enn jeg hadde trodd. Må tilbringe natten her nede. Kan ikke si jeg gleder meg. Selv om det sikkert ikke er noe å være redd for klarer jeg ikke helt å kvitte meg med den urolige følelsen.

Nå er jeg ikke av den engstlige typen, men alikevel stusset jeg litt over et spor, et avtrykk, jeg oppdaget på en av veggene i dag. Det var et håndavtrykk i rødt. Det er viktig å holde roen så jeg trekker ikke forhastede beslutninger og valgte å ikke rapportere tilbake til hovedkvarteret om dette.

Om alt går etter planen skal jeg snart være fremme i laboratoriet hvor objektet mitt sist ble observert.

loggbok - spesialstyrke 33, oppdragnr sp3x, dag 02

Oppdrag på Union Aerospace Science, Mars, dag 02

Fikk utdelt standard utstyr fo denne typen vedlikeholdsoppdrag. Vi er noe tungt bevæpnet, for denne typen oppdrag mener jeg. Men disse gutta har vært her lenge. Man blir lettskremt så langt hjemmenifra.

Første oppdrag omhandler et enkelt søk etter en av forskerene på basen. Soldatene er spredt rundt på basen for å sikre eksperimentene. Jeg utfører derfor første oppdrag alene, for så å tilslutte en større gruppe.

Jeg traff noen av de andre soldatene i dag, samt et par sivilister. Spesielle folk. Det er vel en egen rase som trives med tjeneste her oppe. Uansett, maten er god og man opplever mer enn vanlig vakttjeneste, det er jeg ferdig med.

Som første ting i morgen tidlig begir jeg meg ut på den lille ekspedisjonen nedover i de gamle vedlikeholdsgangene hvor oppdraget mitt skal utføres. Dette er vist den eldste delen av basen. 1 km under overflatenivå.



8. mai 2006

loggbok - spesialstyrke 33, oppdragnr sp3x, dag 01

Oppdrag på Union Aerospace Science, Mars, dag 01

Ankom den militære forskningsstasjonen UAS på Mars. Sjekket inn og ble briefet for rutineoppdrag. Skal assistere den militære enheten som sikrer eksperimentene her på basen. Turen opp gikk fint. Begynte å tenke på om jeg heller burde satset på en karriere som rom-pilot. De har svært gode forhold og mye høyere lønn enn oss i de spesialtrente infanterienhetene.

Basen virker grei nok, men noe dyster og klaustofobisk. Mulig det er på grunn av at alt er laget av stål. Blir ikke helt vant til den metalliske klangen alle lydene får.

Ser frem til noen produktive dager her oppe før jeg vender nesen hjemover.